Ontwerp en Advies

Interieurontwerp en -advies, de uitvoering

 ­

ART-DE-COR is een Ontwerp- en Adviesbureau dat zich o.a. richt op het  vernieuwen of aanpassen van interieurs.

 

De activiteiten waar ons bureau zich mee bezig houdt zijn: Het verzamelen van informatie inzake gewenste veranderingen - Het geven van mondelinge en schriftelijke adviezen - Het omzetten van wensen en adviezen in een bouw- of ontwerptekening - Het schrijven van een bestekplan - Het ontwerp uitvoeren / maken.

­

Mondelinge adviezen worden gegeven op locatie zoals: het woonhuis, de werkomgeving, een showroom, de bouwmarkt, de groothandel of de fabriek.

 

 

 

Ons bureau heeft goede contacten met producenten en aanbieders van bouw- en stofferingsmaterialen, decoratie benodigdheden en interieurmeubilair. Mede hierdoor is ART-DE-COR goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de binnenhuisarchitectuur en de aller nieuwste woontrends.

 

 

Schriftelijke adviezen vinden achteraf plaats. Wij zorgen voor een verslag waar in mogelijke wensen van de opdrachtgever in combinatie met onze ideeen worden uitgewerkt op papier.  

­

­Een bouw- of ontwerptekening (plattegrond, aanzichten) visualiseert de wensen en adviezen op papier, toont het ruimtelijk effect en geeft de benodigde werkmaten.

­

­Een bestekplan  beschrijft:  De uit te voeren werkzaamheden of het Bouwproces - Wie is er verantwoordelijk voor wat ? - De toegepaste materialen  - Het kleurgebruik etc.

 

 

Genoemde activiteiten gelden voor zowel de particulierenmarkt ( woonhuizen ) als de projectmarkt ( wachtkamers, kantoren, ateliers, ontvangst- en winkelruimten ).

 

 

 

Verbouwingsplannen, grote en kleine klussen. 

 

Waneer u gemaakte plannen of ideeen wilt realiseren, dan kan ons bureau u daar bij helpen.

Gaat het om een complete verbouwing of een inloopkast? Een laminaatvloer of het witten van een plafond ? Het maakt ons niet uit. 

Wij zorgen ervoor dat gemaakte plannen vakkundig worden uitgevoerd: zie ook Bouwzaken !

­

 

 

 

 

 

 

 

 

 

­

 

 

 

 

 

 

 

Kent u dat zo'n karweitje dat alsmaar blijft liggen? Een werkje­ waarvan u dacht "dat doe ik zelf wel een keer" maar in de praktijk blijkt tegen te vallen. Misschien omdat de tijd ontbreekt, het juiste gereedschap er niet is of de technische kennis te kort schiet.

Geen nood! ART-DE-COR biedt u de juiste, professionele ondersteuning die nodig is bij het uitvoeren van elke klus in huis of op de werkplek .

Wilt u meer informatie ?  Neemt dan - geheelvrijblijvend - contact met ons op.